<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=66718" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Васил Божков ...

Борисов за “аудиото с премиера”: Няма лоша реклама, това ме прави по-силен (видео)

15 Юни 2020
0 3905

“Няма лоша реклама, това ме прави по-силен”, заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на главния път E-79 в участъка Ботевград – Мездра относно появилия се запис с него в публичното пространство.

„Не се интересувам. Важно е това, което се прави. На Давоския форум ни демонстрираха как се взимат интервюта на кмета и с неговия глас и думи правят записи. Такива фалшиви записи са правени и на Обама, и на Тръмп. Сега на мен ми подготвят такива неща“, посочи той.

Oфициалният профил на Бойко Борисов излезе с отговор на “аудиото с премиера” (видео)

На въпрос дали се е променил през годините той посочи: „Промених се към подобро“.

А по темата за новите обвинения на Васил Божков премиерът Борисов посочи: „Божков трябва да се върне и да си плати парите“.

Борисов за &#8220;аудиото с премиера&#8221;: Няма лоша реклама, това ме прави по-силен (видео)

Относно исканията на превозвачите, министър-председателят обясни, че е пратил министри да разговарят с тях.

„Решили сме днес да отворим границите. Ето един прекрасен пример българите да подкрепят туристическия бранш, а да не протестират срещу българския туристически бранш, избирайки други туристически дестинации. Това е протест. Браншът трябва да привлече половин милион българи, които ще отидат да си изхарчат парите в Гърция. Туристическият бранш трябва да каже на хората – елате, хотелите са ни по-хубави, по-чисти, по-сигурни”, заяви Борисов.

„Редно ли е да даваме пари, а българите, платежоспособните, да отиват в Гърция. Ние даваме пари – ето 60/40, но диалогът е с хората – те трябва да рекламират”, посочи още той.

Видео: бТВ

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции