Следва: Какво има във...

Борисов написа послание с грешка в книгата на кралския дворец в Египет (снимки)

15 Януари 2020
0 27808

Коментарът на Господарите:

 

Премиерът Бойко Борисов написа послание с пунктуационна грешка в специалната книга на кралския дворец "Кубе палас" в Египет. След като сложи грешната запетая, която всеки уважаващ себе си петокласник не би написал, министър-председателят побърза гордо да позира с химикалка в ръка и да се похвали със свършеното във фейсбук, преди да излети за военноморкста база "Бернис". Интересното е, че и от останалата част от екипа му, която се занимава с поддръжката на официалната му страница в социалната мрежа, също никой не забеляза пунктуационния гаф. Явно часовете по български език в училище не са им били от най-интересните.

 

 

""

 

 

Ето така между "благодаря" и "за гостоприемството" се появи тази паметна запетая, която ще остане в книгата за дълги години напред! Какво обаче е една сгрешена запетая пред важността на поредната официална визита на Борисов. 

 

 

""

 

 

Днес в Египет той ще се срещне с президента на страната Абдел Фаттах Ас-Сиси. В българската делегация е и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. 

 

 

""

 

 

Надяваме се домакините в Египет да не забележат грешката на нашия премиер, за да не стане пак за смях пред чужденците, както при посещението си в Истанбул за откриването на "Турски поток".  Поведението на Бойко Борисов там стана повод телевизия „Россия 1” да излъчи предаване, в което осмива премиера ни. Припомнете си видеото горе или на линка тук:

 

 

ОСМЯХА БОЙКО БОРИСОВ В РУСКО ПРЕДАВАНЕ (ВИДЕО)

 

 

Препоръчваме на ПР-ите на Борисов освен непрекъснато да снимат и да търсят най-добрия профил на премиера, от време на време да следят и други аспекти от неговото представяне и поведение, особено на международни събития. 

 

 

ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА НАПИСА "БРЕКЗИД" С ГРЕШКА ЗА ДУМА НА ГОДИНАТА В "ДАРИК" (СНИМКИ)

 

 

У нас вече сякаш свикнахме с излагациите на управниците ни, като например последната издънка на председателят на парламента Цвета Караянчева, която написа "БрекзиД" с грешка.  Същата преди време заяви от трибуната на Народното събрание, че столицата на Китай – Пекин, се намира във Виетнам. 

 

 

""

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции