Следва: Лечителка ра...

Граждани се събраха на “масово пиене на кафе с Делян Пеевски” пред хотел “Берлин” в София (видео)

15 Юли 2020
0 105

След масовото плажуване край “Росенец”, младежите от “Да, България” организираха нова акция – “Масово пиене на кафе с Делян Пеевски”.

Демонстрацията започна в 8 часа тази сутрин. Събирането е пред хотел “Берлин” в столицата.

This image has an empty alt attribute; its file name is 107901401_601413623911975_6776635949156657931_n.jpg

Организаторите на акцията коментираха, че се надяват желязната врата пред хотела да бъде отворена и те да бъдат поканени вътре, за да пият кафе.

Като “продължение на действията за връщане на заграбената държава” го определи Александра Стеркова от младежката организация на „Да, България“ пред БНР.

This image has an empty alt attribute; its file name is screenshot.3-13-1024x569.jpg

„Желанието ни е да влезем вътре и вътре да пием кафе. Ако това не стане по някаква причина, ще се опитаме да си намерим нещо в близост или ще мислим в движение“, обясни тя.

„Изненада ще бъде, ако г-н Пеевски не се появи. Искаме да го попитаме каква е причината той да не посещава парламента, как се справя с работата от Дубай. Сега в кризата с коронавируса много хора започнаха да работят т.нар. home office. Искаме да го попитаме как се справя той с „Дубай офис“. Имаме и много други въпроси към него, но нека да видим как ще тръгне разговорът”. 

Вчера е имало проблем с координатите на хотела, така че той не е бил лесно откриваем, уточни още Стеркова. И добави: “Търсим Делян Пеевски в качеството му на народен представител. Не смятам, че това е нещо необичайно. Просто искаме отговор от един народен представител“.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции