Следва: Mомченце със ...

Малко момченце се радва по трогателен начин на всяко натискане на копчето на фотоапарата (видео и снимки)

15 Април 2020
18 611

Малко момче от Аляска, САЩ, се кикоти от радост всеки път щом щракне затвора на фотоапарата на баща си, виждаме от кадрите на ViralHog.

Любителят-фотограф Джейсън Роуч младши от Палмър, Аляска, е заснел очарователните реакции на сина си, докато щрака копчето на фотоапарата. Малкият седи, удобно разположен сред зелена ливада и пробва механизма на бащиния си Nikon, което видимo го забавлява.

Джейсън е любител фотограф, който редовно снима дивата природа наколо, но този път предостави на сина си възможността да нащрака няколко макро-снимки на тревички и листенца, пък макар и на без-фокус.

„Всички хора от Аляска обичаме да сме навън и да се набъркваме в приключения. Като всеки друг любител и аз се старая да уловя специалните моменти с фотоапарата. Сега виждам, че макар и още малък, синът ми също иска да вземе своя дял от тях”, споделя Джейсън.

Сладко бебе се залива от смях, докато татко му показва техники от бокса (видео и снимки)

Макар все още да снима само тревата и цветята, при това съвсем не в най-добрата композиция, видно е, че опитът носи на малкия непринудена радост и удоволствие от играта с фотоапарата.

Източник: ViralHog

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции