<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=84913" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сенатори от С...

Американският посланик дриблира с националите ни по баскетбол в чест на класирането им (видео и снимки)

05 Март 2021
0 215

Посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа поздрави националите ни по баскетбол за класирането им на европейското първенство със зрелищен дрибъл.

Тя се срещна с играчите, селекционера Росен Барчовски и президента на федерацията Георги Глушков две седмици, след като “лъвовете” успяха да си осигурят място на финалите на първенството на Стария континент, което ще се проведе през 2022 г. За целта българските баскетболисти победиха драматично тима на Латвия с 66:65.

Американският посланик Херо Мустафа отпразнува Банго Васил онлайн с ромски ученици (снимки)

Американският посланик дриблира с националите ни по баскетбол в чест на класирането им (видео и снимки)

“За мен е чест да се срещна с вас! Гордеем се с вас и с класирането ви на европейското първенство! Ще ви гледаме как побеждавате!” – с тези думи посланикът на САЩ в България Херо Мустафа се обърна към националите по баскетбол.

Мустафа спази българската традиция и дари всички с мартеници, като им пожела здраве, щастие и берекет.

След това сама посегна към оранжевата топка. Партньор в разиграванията ѝ беше единственият българин, играл в НБА Георги Глушков. Двамата повдигнаха настроението на всички присъстващи. Посланик Мустафа заяви, че е голям фен на баскетбола, а на предстоящото европейско първенство ще стиска палци именно за България.

От момчетата, треньорския щаб и федерацията Нейно превъзходителство получи топка с автографи, както и книги за историята на баскетбола у нас.

Американският посланик дриблира с националите ни по баскетбол в чест на класирането им (видео и снимки)

Посланик Херо Мустафа кани с каубойски танц на онлайн празнуване на 4 юли (видео)

За последно националният ни тим мери сили с най-добрите на Стария континент преди 10 години – през 2011 г. Тогава селекционер отново беше Росен Барчовски.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции