<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=93960" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Италиански н...

Бащата Хари Магуайър е със счупени ребра след мелето на влизане в “Уембли” за финала (видео)

14 Юли 2021
0 1046

Бащата на английския национал Хари Магуайър е със съмнения за счупени ребра, след като фенове без билети щурмуваха стадион „Уембли“ на финала на Евро 2020 с Италия, пише The Guardian.

Възрастният мъж е станал жертва на насилието в неделя вечер и се е прибрал у дома, изпитвайки трудности с дишането. Синът му описа случилото се като „страшно“ и каза, че семейството му ще бъде „по-информирано“, когато присъства на игри в бъдеще.

Английски фенове нападнаха и биха привърженици на Италия на финала на Евро 2020 (видео)

Бащата Хари Магуайър е със счупени ребра след мелето на влизане в &#8220;Уембли&#8221; за финала (видео)

Той добави: „Надявам се, че можем да се поучим от това и да се погрижим да не се повтори. Татко винаги ще ме подкрепя и ще ходи на мачове, но ще бъде малко по-наясно с всичко, което се случва наоколо. Нещата можеха да бъдат много по-лоши, но трябва да сме сигурни, че това няма да се случи отново.“

Бащата Хари Магуайър е със счупени ребра след мелето на влизане в &#8220;Уембли&#8221; за финала (видео)

Във вторник УЕФА откри дисциплинарно разследване на инцидентите на финала на Евро 2020. А Хари Магуайър се надява случилото се да не повлияе на шансовете на Англия да бъде домакин на бъдещо световно първенство.

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции