<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=106927" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте как риб...

Боби Михайлов направи страница във Фейсбук, за да информира за дейността си в БФС

09 Ноември 2021
0 516

Борислав Михайлов вече има Фейсбук страница, където ще информира за своята дейност като президент на Българския футболен съюз.

Нов тренд: инфлуесъри споделят семейните си драми в YouTube видеа

Боби Михайлов направи страница във Фейсбук, за да информира за дейността си в БФС

“Дълго време отказвах да вляза в социалните мрежи, но мисля, че сега е подходящият момент да го направя. На тази страница ще имате възможност да се информирате за моята дейност като президент на Българския футболен съюз. Тук ще споделям мисли, ще коментирам различни теми, ще публикувам снимки и видеа”, четем в официалната страница на бившия вратар.

На страницата се казва, че “може всеки български футболен фен да следи отблизо нашата работа”. Според Михайлов това е една от промените, обещани от него на извънредния конгрес на БФС, на който той спечели срещу Димитър Бербатов и получи пети мандат начело.

След конгреса бившия вратар отчете, че за широката публика отсъствието от публичното пространство или социалните мрежи оставя впечатление, че не се работи. “Футболните хора обаче са наясно”, каза той.

За момента Михайлов има малко над 100 последователи във “Фесйбук”.

Източник: Дневник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции