<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57016" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Поругаха ли п...

Бойко Борисов: Радев не е президент за мен! (видео+коментар на “Господарите”)

27 Февруари 2020
0 8014

Коментарът на “Господарите”:

 

Отношенията между двете глави на държавата ни – премиерската и президентската, се менят като подранилото пролетно време през февруари. След като само преди десетина дни се разви една бърза гръмотевична буря на взаимни обвинения на тема подслушвания, преминала през краткотрайно слънчево ръкостискане на общо публично събитие, последвано от градушката на освиркванията към единия и обвиненията към другия, че е поругал паметта на Апостола, вчера проблясна поредната светкавица – премиерът се отрече от президента! Е, не в “Държавен вестник”, но публично – пред камерите на телевизиите.   

 

РАДЕВ И БОРИСОВ СИ СТИСНАХА РЪЦЕТЕ ЗА ПРЕД КАМЕРИТЕ, СЛЕД ЛЕКО ПОБУТВАНЕ ОТ ПРЕМИЕРА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Бойко Борисов: Радев не е президент за мен! (видео+коментар на &#8220;Господарите&#8221;)

Краткият миг на щастие между двамата най-важни мъже в държавата

 

 

Каква би била реакцията на президента към категоричното отказване на премиера от него можем само да гадаем, което сме и направили във видеото, което ви предлагаме. Гарантираме 90% вероятност, че точно такъв е бил първият импулс на Румен Радев, когато е видял по телевизията думите на Борисов. Но не това е важното.

 

БОРИСОВ VS. РАДЕВ – НАПАДКИ, МЪЛЧАНКА И ЕДНО НЕЛОВКО РЪКОСТИСКАНЕ (ВИДЕО)

 

Проблемът се крие другаде. Че тийнейджърските взаимоотношения между мъжете, които би трябвало да водят държавата в кризи, някак не ни дават увереност, че въобще ще бъдем способни да се справим с произволна такава. Дали ще бъде заради някой твърде палав вирус или породените от него икономически сривове, дали нещо друго все отнякъде ще ни изненада, ние имаме нужда от авторитети, които да не се дърлят помежду си за щяло и нещяло. Защото иначе оставаме с усещането, че трябва да се оправяме сами, докато те се карат за количките и камиончетата си. 

 

Иначе е забавно, да. Особено на нас. Но не е сериозно!

 

 

Коментарът на “Господарите”

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции