<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=64869" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Наско Сирако...

Бойко Борисов: Ще хвърля писмото от “Левски”, нямам нищо общо с клуба (видео)

24 Май 2020
0 2507

Премиерът Бойко Борисов заяви, че няма намерение да отговаря на писмото от ръководството на футболния клуб “Левски” и ще го хвърли, предаде бТВ.

Той подчерта, че няма нищо общо с мажоритарния пакет акции на “синия” клуб, който на 24 май празнува своята 106-а годишнина.

Бойко Борисов: Ще хвърля писмото от &#8220;Левски&#8221;, нямам нищо общо с клуба (видео)

“Какво общо имам аз с “Левски”, за да ми се пращат писма? Не се интересувам изобщо. Няма да коментирам тази тема. Вие се излагате! Те нарочно го правят и вие им ставате ретранслатор, после и се обиждате. Какво общо имам аз? Някой, ако е искал да направи добро на “Левски”, ще предаде на Наско Сираков още веднага акциите и ще приключи темата”, заяви Борисов от Пазарджик.

Бойко Борисов отказа да получи акциите на ПФК “Левски” (видео и снимки)

По-рано ръководството на “Левски” прати писмо до Министерски съвет, за да получи отказ от Борисов да приеме джиросаните му преди дни акции, представляващи 86,6% от собствеността на клуба.

Бойко Борисов: Ще хвърля писмото от &#8220;Левски&#8221;, нямам нищо общо с клуба (видео)

“Ще го скъсам и ще го хвърля в коша, защото нямам нищо общо с това. Ще дойдете да ме питате хвърлено ли е. Заповядайте утре ще ви кажа, че съм го хвърлил”, каза министър-председателят.

Акциите на “Левски” му бяха джиросани от приближения до бившия финансов благодетел на тима Васил Божков – Георги Попов. Именно той е техен фактически собственик. Борисов отказа да ги приеме, като многократно заяви, че те не са негова собственост.

Източник: бТВ

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции