<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=84789" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ангел Кунчев:...

Борисов подари сакото си на работник: “Халал да ти е! Чакай да ти опра’им якичката!” (видео)

03 Март 2021
0 18035

Премиерът Бойко Борисов подари сакото си на работник от ремонтите по магистрала “Хемус” като сaм му помогна да го облече с думите “Халал да ти е! Чакай да ти опра’им якичката!”

Премиерската джипка, в която редом с Борисов се возеше зам.-министърът Николай Нанков и бившият вътрешен министър Младен Маринов се озова сред многолюден лагер на строителни работници по трасето на магистрала “Хемус”. Радушно приет, премиерът се ръкува с всеки поединично и покани най-гласовития измежду тях да се снимат за спомен. Мъжът, представил се за Янислав се приближи с думите: “Почти мязам на Вас. Само костюма трябва да сложа” и невъзмутимо си щракна селфи с премиера.

„Дискавъри: Магистрала „Хемус“ – осмото чудо на света“ (видео)

Бойко похвали строителите, че работят в най-тежки условия и по трудния планински терен на Дунавската равнина, когато Янислав отново се приближи до него и отново подметна за приликата и за костюма: “Такъв ще си взема и аз. Мязаме си…” Тогава Борисов се зарече да даде сакото си с думите: “Направо го свалям и ти го давам, ако ти става” и преди да е изрекъл обещанието си сам помогна на Янислав като му оправи яката.

Борисов подари сакото си на работник: &#8220;Халал да ти е! Чакай да ти опра&#8217;им якичката!&#8221; (видео)

В деня на Освобождението на България премиерът от сутринта обикаля строежа на магистралата като с присъствието си в празничния ден внушаваше на работниците, че и той работи като тях. Те от своя страна го изпратиха обратно до джипката с възгласи: “Браво, Бойко!”

Източник: FB/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • pc_sistemi

    03 Март 2021

    Е след като видя от сидеров който даде по 50 лв бойко реши да даде сакото си

Реакции