<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=22810" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Българи разказват за стрелбата в Мюнхен (ВИДЕО)

23 Юли 2016
0 4414

“Аз бях пред Съдебната палата, когато настана паника, хората започнаха да бягат във всички посоки. Аз лично съм на мнение, че там имаше още един терористичен акт, който беше предотвратен преди да се стигне до престрелки и нараняване на други граждани”, обясни  пред Нова ТВ Анна Бамбалска, която работи като адвокат в Мюнхен. 

 

“Още снощи около 2.00 часа транспортът в Мюнхен беше възстановен. Аз наистина се изумявам от темповете и спокойствието, с които реагира германската държава.  Късно снощи аз прибрах съпруга ми от центъра на града до вкъщи, обстановката беше спокойна, навсякъде имаше засилено полицейско присъствие”, разказа журналистът Димитрина Пандурова пред Нова телевизия, която живее в Мюнхен.

 

ЕТО КАК РЕАГИРА ПОЛИЦИЯТА В МЮНХЕН ПРИ СТРЕЛБАТА

 

 

 

КАДРИ ПОКАЗВАТ БЕЗРАЗБОРНА СТРЕЛБА ПО ХОРАТА В МЮНХЕН (18+)

 

“Намирахме се в едно от кафетата в центъра на Мюнхен. След това видяхме как тълпи от хора бягат и се опитват да се скрият в това кафене. Ние също се скрихме. По-късно през нощта потърсихме начин да се приберем, но тъй като нямахме достъп до обществения транспорт и до таксита, намерихме хотел, в който да отседнем”, разказа Десислава Мърмърова.

 

“Аз живея на 200 метра от централна улица в града. Снощи всичко беше блокирано, но  в момента всичко е много спокойно, ежедневието в града се нормализира”, съобщи Ева Андреева.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции