<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56466" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов напи...

Валери Симеонов и изкуството да настроиш всички срещу себе си (Коментарът на “Господарите”)

12 Февруари 2020
0 7041

Коментарът на “Господарите”:

 

 

Да си политик сигурно не е лесно. Постоянно трябва да внимаваш какво говориш, къде го казваш и дали нещо, което на теб ти звучи нормално, всъщност в ушите на хората не е скандално. Никак, ама никак не е лесно. Освен ако не си… Валери Симеонов.

 

Там случаят е друг. За него явно думите нямат стойност и затова няма какво толкова да им внимава. Това стана пределно ясно след вчерашното му солово изпълнение в ефира на БНТ, когато обвини журналисти с репутация в корупция, без да представи никакви доказателства в подкрепа на твърденията си.

 

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ОБВИНИ В КОРУПЦИЯ… АНТОН ХЕКИМЯН И ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ (ВИДЕО)

 

Вече е доказано, че зам.-председателят на парламента не се учи от грешките си и за пореден път настъпва една и съща мотика – отново успя с хвърлена в пространството своя реплика да настрои целокупната българска общественост срещу себе си.

 

ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ БНТ ПОДКРЕПИХА КОЛЕГИТЕ СИ ОТ BTV СРЕЩУ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

 

Как го прави с такава лекота ли? Просто уцелва силно болезнени за народа ни теми, коментирайки ги по изключително безпардонен начин. Първо беше темата с децата в „уж“ неравностойно положение и нулевата грижа, която държавата полага за тях, оставяйки „кресливите“ им майки да се чудят как да свързват двата края. А сега бръкна в раната с корупцията, която в България е отворена и посипана със сол, като едновременно с нея засегна и друга не по-малко болна за всички ни липса – тази на свободата на словото.

 

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРОЗНО ИЗКАЗВАНЕ ЗА МАЙКИТЕ НА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ

 

С изказването си вчера Валери Симеонов ни разгневи и настрои срещу себе си, защото показа, че самите ни политици не смятат, че живеем в нормална държава. Защото в така наречените „нормални държави“ като правило журналистите обвиняват политиците в корупция, а не обратното.

 

И тук вече мина всякакви граници! Защото именно заради същите тези политици, българската журналистика се е превърнала в страхливо пале, скимтящо в краката на властимащия си стопанин. Той го държи на каишка и го наказва за всеки звук, който си позволи да издава. А сега ново двайсет – обвини го в корупция!

 

„Пале“ ли казахме? О, извинете, по-правилното е „мисирка“! Нали сега това е новият тренд за отношението на властта към медиите! Управляващите превърнаха журналистите в мисирки, готови да бъдат „сготвени“ винаги, когато на тях им е удобно. Или пък – когато някои от тях им станат неудобни.

 

БОРИСОВ ЗА “МИСИРКИТЕ”, “КЕЛЕША” И “СИНИТЕ ТРЪБИ, ДЕ*А” (ВИДЕО)

 

След като докараха журналистиката ни дотам, че да не смее да проведе едно смислено разследване срещу някой от тях, сега властимащите, в лицето на господин Симеонов, май се опитват да прокарат още една нова изгодна за тях теза – че всъщност не политиците в България са корумпирани, а журналистите!

 

А тази опорна точка е страховита! Тя съвсем ще запуши устите на медиите, а корупцията по високите етажи ще потъне в окончателно самодоволство. Защото дори и някой да тръгне да я вади на показ в общественото пространство – кой ще повярва на корумпирани водещи, репортери и новинари!? Дори те да са такива само в устата на Валери Симеонов. Лепни им петното, пък нека после да не е вярно!

 

ЕВРОДЕПУТАТЪТ АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ КЪМ ЖУРНАЛИСТИ: ДРЕБНИ ПРОВОКАТОРЧЕТА! (ВИДЕО)

 

Така че, да! Всички вие имате пълното основание да се настроите срещу господин Симеонов! Дори да не сте журналист!

 

А ние от „Господарите“ заставаме твърдо зад колегите си от bTV, обвинени грозно с нелепи твърдения без доказателства. Както и зад всички други натикани в ъгъла, поругани и демотивирани до крайна степен български журналисти, които политици като господин Симеонов имат интерес да държат „сготвени“ и със завинаги запушени усти. Като „мисирки“ на Коледа.

 

 

Коментарът на “Господарите”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции