<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=90878" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майка на 4-год...

Веганка направи скандал в ресторант след като получи обидна бележка от персонала (снимки)

04 Юни 2021
0 7266

Веганка направи скандал след груба бележка от персонала в отговор на въпроса си имат ли подходящо меню за вегани, пише DailyMail.

Лиза Кууни от Единбург отседнала с близките си в ресторант в Мъселбърг и попитала сервитьора кои от храните са подходящи за вегани. Вместо отговор служителят, който не се уточнява, донесъл меню с оградени с химикал ястия и бележка на която пишело “веганските ла*на са отбелязани в кръг”.

Веганка направи скандал в ресторант след като получи обидна бележка от персонала (снимки)

Жената избесняла на наглостта на персонала, като за капак ѝ дошло откритието, че едно от ястията, отбелязани от сервитьор – Начос със сирене и прясна сметана било вегетарианско, но не и веганско.

Майка веган излови бившия си съпруг, че храни дъщеря им с пилешки хапки зад гърба ѝ

“Когато първоначално прочетох бележката, просто не вярвах, че това е истина и чак след това се ядосах. Това е толкова обидно и непрофесионално, да не говорим, че пълното пренебрегване на потенциалните алергии е притеснително”, разказва тя.

Глобиха солено и отнеха домашните любимци на вегани, защото едва не ги уморили от глад с безмесна диета

Тя допълва, че въпросната неделя тя излязла с близките си, които я посетили за уикенда. След вечерята, Лиза повикала управителя на ресторанта и му потърсила сметка за инцидента и по думите ѝ той се съгласил, че бележката е недопустима.

Веганка направи скандал в ресторант след като получи обидна бележка от персонала (снимки)

След скандала Лиза е разговаряла с помощник-мениджъра, който по думите ѝ е проявил много повече разбиране.

В отговор на публикацията ѝ в социалните мрежи, Лиза получи широка подкрепа, а към ресторанта полетяха закани за бойкот и покани персоналът да се засрами заради обидното си поведение.

Източник DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции