<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6815" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Монитор"

08 Септември 2014
0 2915

Зуека и Рачков стават италиански “Господари”

Двамата заминават в творческа командировка на Апенините

Васил Василев-Зуека, Димитър Рачков и изпълнителният директор на "Господари на ефира" Константин Хаджипанзов заминават през март в творческа командировка на Апенините, научи "Монитор" от продуцента на шоуто Джуди Халваджиян.Те ще гостуват на най-популярното италианско шоу "Striscia la notizia", което празнува 20 години в ефир. "Господари на ефира" се прави по лиценз на въпросното предаване, а то бие всички рекорди по популярност на Ботуша. Зуека и Рачков се завръщат точно тогава на екран като водещи в българското издание, но изявите им ще бъдат заснети предварително, за да могат да участват в своеобразната обмяна на опит. "Преди празниците бях в Италия при продуцента и създател на предаването Антонио Ричи. Той ми каза: "Защо не ги поканиш да дойдат. Да постоят, да видят как работим". Това ще е безценен опит за тях и веднага се съгласих. От италианското шоу наскоро получиха телевизионните Оскари. Като рейтинг са ненадминати толкова години", обясни пред "Монитор" продуцентът Джуди Халваджиян. Още не се знае дали Зуека и Рачков ще имат възможността да се представят пред италианската аудитория, но това е много вероятно. Двамата вече умуват какъв подарък да направят на колегите си от страната на любовта. "Не можем да го измислим още. Трябва да е нещо емблематично, нещо специално за двадесетия им рожден ден. Вече сме им подарили един златен скункс. Имат си го при тях", обясни Васил Василев-Зуека пред "Монитор". Антинаградата в италианското предаване се казва "Златен тапир".
ИСТОРИЯ
-Вече 20 години "Striscia la notizia" е най-скандалното и най-гледаното предаване на Апенините.  Излъчва се по телевизия Mediaset, която е собственост на бившия премиер Силвио Берлускони. Редовно го следят около 8 милиона италианци. Хората от шоуто често ядат бой заради дръзките си провокации, но това само ги амбицира още повече.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни