<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6819" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Монитор"

08 Септември 2014
0 176

Зуека пак пристана на Рачков

Любимците на народа Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека са новата стара бодра смяна, която ще разнищва гафове и ще ръси смешки в „Господари на ефира”. Сефтето на водещите ще е на 21 март от 23,30 ч. Колоритният дует ще забавлява зрителите до края на телевизионния сезон на шоуто през лятото.
Зуека трябваше да поеме щафетата в „Господарите” още в края на февруари. Той обаче отлетя чак в Чили, където с половинката си Нина Димитрова и техния театър „Кредо” представяха страната ни в международния фестивал „Театро а мил” („Театър за 1000 песос”).
Рачков изневери на половинката си Мария Игнатова и се върна на екрана с предишния си партньор Зуека. „Не си мислете, че Митето може спокойно да задява адреналинките. Мария му е спретнала сериозно наблюдение и той го раздава страшно примерно”, закачливо подмятат хората около водещите.
Зуека има сериозен стаж в шоуто, защото той и Малин Кръстев са първите „Господари на ефира”, още при старта на предаването. „Митко не дава на колегата си да си поеме дъх от смешките, които непрекъснато разказва. Този човек може да накара и най-големия песимист да се развесели”, отчитат наблюдатели. За момента сценаристите от „Глобал филмс” доизбистрят дали Рачков и Зуека ще започват предаванията си със скеч, както беше с досегашните титуляри. Едно е ясно – „прясната доставка водещи” няма да имат животно за талисман.
Досегашните „Господари” Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро обаче няма да отидат в историята. Геро продължава с патилата на колоритния Карфиол Петров, собственик на телевизия, в „Пълна лудница-Пренареждане”. Малин Кръстев пък се присъединява към актьорския състав на сериала „Седем часа разлика”, чиито снимки започнаха преди ден.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни