<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6812" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Нощен труд"

08 Септември 2014
0 3068

Джуди Халваджиян след заварката на Мария с Рачков

Слагам вето на служебния роман

Любовните авантюри в екипа вредят на предаването “Господари на ефира”, категорично заяви вчера пред НТ продуцентът Джуди Халваджиян. Преди 2 месеца водещите на шоуто Димитър Рачков и Мария Игнатова завъртяха служебен роман, но дълго време пазеха в тайна връзката си. НТ пръв я разкри.
    “Със сигурност ще взема занапред мерки подобен непрофесионализъм да не става практика в екипа ни. Това вреди на бизнеса в крайна сметка. А и не ми е приятно, когато нещо се случва без моето желание”, поясни още той.
    Твърдата ръка на продуцента тегне не само над хората в екипа му. От нея си патят и сгафилите герои на репортажите в шоуто, дръзнали да го заплашват да не излъчва заснетите разкрития.
    “Като засегнем интересите на разни мошеници, и започват да ми звънят, да ми пращат писма, за да не излъчваме даден материал. Скоро излъчихме репортаж за имотната мафия, но преди това ме заливаха с писма, че нещо сме се объркали, че не са продавали един апартамент на хиляда души и т.н.  А като започнат така да говорят, ми става интересно и излъчвам репортажа няколко пъти. Ето сега се радвам, че Борис Ангелов, който сваляше студентките и им пишеше добри оценки само ако спят с него, вече е в съда. Прокуратурата повдигна дело срещу него. Значи има резултат от работата ни”, доволен е Халваджиян.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни