<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6807" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Стандарт"

08 Септември 2014
0 135

Веси и Ваня ни вдигат адреналина

След трансфера бюджетът на "Господарите" е скочил с 30 процента

Личните връзки в шоуто са строго забранени, предупреди Мария Игнатова
 
Брюнетката Веси и блондинката Ваня ще вдигат адреналина на "Господарите на ефира" и на зрителите, но, както вече е известно, по bTV. Началото на веселбата е на 14 септември. Мария Игнатова, леко студена и перфектно издокарана, и Рачков, силно засмян и въртящ я в секси танц, се срещнаха вчера за първи път с медиите след трансфера. Продуцентът Джуди Халваджиян обаче държеше лично да представи истинските нагорещителки на страсти. Веси е от София, завършила е хореографското училище, а сега се труди в Музикалната академия. Ваня е от Асеновград и е бивш състезател по тенис на корт, има републикански титли. И двете се смущавали да кандидатстват и на кастингите ги записали родини. "А поне бяхте ли гледали предаването?", пошегува се приятно иронично Рачков. Бащата на Ваня я накарал да се пробва, а Веси била подтикната от братовчедка си. Мария, половинката до Рачков и в живота, побърза да предупреди момичетата, че личните връзки в екипа са строго забранени. Тя и Митко ще се изявяват първите месеци на шоуто, после щафетата поемат Румен Угрински и Вальо Танев. Зуека в невероятно добрата комбинация с Рачков ще видим догодина през март.
"Шоуто е в 23,30, защото, когато се трасферирахме, програмната схема на bTV беше готова. По Коледа сигурно ще влезем в праймтайма, ще бъдем на живо и ще има публика -70 души", обясни Джуди Халваджиян. Той призна, че след прехвърлянето бюджетът е скочил с 20-30 процента. Освен това сделката е пакетна, а ракетата носител е била "Господари на ефира". "Пълна лудница" и други предавания, които ще прави "Глобъл филмс", са вървeли в комбина. "Свалката ни с bTV е от едно време. Просто сега ни ухажваха повече, от Нова не съобразиха цената на нашата тежест и явно успокоени от идването на Иван и Андрей, съвсем не направиха усилие да останем", каза Халваджиян.
"Телевизиите имат различни приоритети, ние си дойдохме на мястото", беше убеден и Зуека. В шоуто ще има нов репортер, но и Мавриков бил добре дошъл, ако реши да се върне. Според Халваджиян е хубаво да има повече репортажи, обществено значими, защото така предаването се превърнало в институция в Италия.
Рачков пък очерта разликата с "Пълна лудница". Ако "Господарите" са по готов формат, то в другото шоу сами налучкват формата на пародиите и е много по-нашенско. В него ще се майтапят с всички, които им паднат. Независимо че са в отбора на bTV, те няма да оставят дори Слави и шоуто му на мира. Кой актьор обаче би влязъл в скеч и роля на Дългия, е загадка. Смешното се прави по-трудно, мъдро отбеляза Зуека.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни