<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6798" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Труд"

08 Септември 2014
0 227

“Господарите” на 7 г. Няма превъзпитаване!

 “Господари на ефира” прехвърлиха първите си седем години. И останаха пак щури и луди, явно няма превъзпитаване! Така се шегуваха безбройните приятели, дошли на партито на Би Ти Ви шоуто в сряда вечер. Гостите посрещаха лично продуцентите на “гафолозите” Джуди Халваджиян и Асен Чанков.
Заради купона на едно място се събраха всички “господари” през годините – Малин Кръстев, Васил Василев-Зуека, Димитър Рачков, Руслан Мъйнов, Георги Мамалев, Вальо Танев и Румен Угрински. Сред господата блестеше и единствената дама водеща – Мария Игнатова.
Адреналинките също се представиха достойно – Теди, Жана, Алекс, Веси и Ваня бяха по-ослепителни отвсякога. Отсъствие писаха само на Ени, която живее в САЩ от години, както и на Яна, чието име за последно нашумя около порноклип с нейно участие, пуснат в интернет.
Да поздрави екипа на “Господарите” дойде и премиерът Бойко Борисов. Той се появи в късните часове и след няколко ръкостискания се отдели в сепаре. Сред гостите бяха забелязани още банкерът Левон Хампарцумян, певецът Орлин Горанов, зам. програмният директор на БНТ1 Димитър Цонев, новият стар член на СЕМ Георги Лозанов, продуцентите Евтим Милошев и Мартин Захариев, журналистите Сашо Диков и Краси Минев. Издателят Любо Дилов, който е и в журито на “България търси талант”, се отчете с подарък бухалка, пълна с черен пипер – за да има с какво да се защитава екипът. Алекс Раева, напук на клюките, дойде отделно от Дилов-син.
Актрисата Диана Любенова доведе любимия си мъж Лес Уелдън. След като се раздели с “На кафе”, тя се оказа с роля в продължението на “Конан”.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции