<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6804" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Труд"

08 Септември 2014
0 1920

Тенисистка и балерина ни вдигат адреналина

Секси блондинката Ваня и още шеметната брюнетка Веси са новите адреналинки в шоуто “Господари на ефира”, което тръгва в понеделник по Би Ти Ви. Двете бяха избрани на национален кастинг сред 1000 претендентки да танцуват пред Рачков, Зуека и сие.
22-годишната софиянка Веси, която е завършила класически балет в Националното танцово училище, е неомъжена, но сериозно обвързана, за жалост на мъжката аудитория. “Красив, умен и забавен човек” има до себе си 18-годишната Ваня от Асеновград. Тя споделя, че досега не се е занимавала професионално с танци, но е тренирала здраво тенис на корт и дори има 6 спечелени републикански турнира. Най-екстремното преживяване в живота на Веси било, че оцеляла след пожар в апартамента си.
Освен нови адреналинки “Господарите” имат и нов дом – Би Ти Ви, където ще останат 3 г. В мърдоковата телевизия шоуто ще се излъчва всеки делник от 23,30 ч. Така обаче ще е само до Нова година. От януари 2010-а майтапчиите щели да минат в праймтайма на медията – между 20 и 22 ч, обясни вчера продуцентът Джуди Халваджиян. Според признанията му сред основните причини шоуто да смени ефира били възможността за развитие в Би Ти Ви и по-големият бюджет – над 20% са увеличени парите им.
Шоуто ще има и нов декор, който копира този на италианския му прототип. От Нова година “господарите” Рачков и Мария Игнатова няма да разсмиват само зрителите пред малкия екран, но и публиката в студиото, която ще бъде от около 70 души. “Тенденцията е да се превърнем в живо предаване с гости”, каза още Халваджиян. Със старта другата седмица ще се завъртят и нови рубрики с политическа насоченост. Ще се правят повече и по-остри разследващи репортажи. Най-напред водещи ще са само Димитър Рачков и Мария Игнатова. После ще се включат Валентин Танев и Румен Угрински, а от март следващата година към екипа ще се присъедини и Зуека.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни