<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6808" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "24 часа"

08 Септември 2014
0 88

Рачков и Мария са любимата двойка на България

В навечерието на празника на влюбените, когато някои преброяват населението, „Хай клуб" преброи любовта на населението към родните прочути двойки. Те са двойките, които заразяват не само с личната си харизма, но и като любовен тандем. Покрай тях няма скандали, нито колебания. Те заявяват любовта един към друг с очарователна увереност и нямат нужда от Свети Валентин, за да отпразнуват невероятния си късмет. Освен това са любимите двойки на българите.
№1
Мария Игнатова и Димитър Рачков
Любов като на малък екран. Обаче голяма. Двамата водещи на „Господари на ефира" са трайно сраснали със сърцата на българите. Хората ги харесват дори повече от двойката Рачков – Зуека.
№2
Елена и Димитър Бербатов
Особена симпатичност носи липсата на тази красива двойка от светското пространство, населено с паркетни лъвове и хищни плеймейтки. Сякаш живеят в свой собствен свят, далеч от празна суета и празноглава показност. Без да ги познават или точно заради това българите много ги харесват.
№3
Саня Борисова и Ники Илиев
Ако има красиви хора сред известните у нас, то това са те. Ако има красива двойка, отново са те. Саня и Ники разказват в новия брой на „Хай клуб", че първият им Свети Валентин бил истински провал, понеже Ники се подготвил за стандартното празнуване с рози, свещи и други подобни, но тази клишираност разочаровала Саня. Оттогава той е „освободен" от грижата по празнуване на този ден. Двамата продължават да се обичат и без празници.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции