<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60348" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте отгово...

Вижте отговорите на Бойко Борисов, ген. Мутафчийски и Томислав Дончев на вашите въпроси (ЧАСТ 1)

01 Април 2020
0 9269

При нас за първи път хората, от чиито решения зависи изхода от кризата, отговоряха в реално време на въпроси, свързани с коронавируса, които гражданите им задаваха на Фейсбук страницата на “Господарите”. Вижте част 1 от интервюто на живо!

Гледайте част 2 на LIVE включването!

Гледайте част 3 на LIVE включването!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Petar

    03 Април 2020

    Много Ви моля, въведете отново задължителното носене на маски. Да не е чак с такива крайно непосилни глоби. Позволете на хората да носят маски, ако ще сами да са си ги ушили но ги задължете да ги носят. Това е начина по който някой болен, който е в инкубационен период и не знае, че е болен да предпази околните например когато посещава магазина или аптеката. Признавам си на мен не ми е приятно непознати хора да се намират в близост до мен без маски. Не го намирам за нормално аз да имам самосъзнанието да се пазя по всички възможни начини с маска, очила, шлем, ръкавици, дезинфектанти, социална дистанция и в един момент някой краен непукист да се разхожда просто така покрай мен сякаш опасност от заразяване няма. Наложете глоба ако ще да е 20 лв. не да е 5000 лв. но го направете. Два пъти някой непукист като се бръкне в джоба за 20 лв. на третия път сам ще се сети да си сложи маската. На мен и на много хора изобщо не ни е приятно да се опаковаме в този вид но го правим с надеждата да съхраним себе си, да съхраним близките си и да се чувстваме по защитени.

Покажи всички Скрий

Реакции