<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=32621" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тежки камион...

Влади Василев тръгна след шофьорите, които минават незаконно през Владая

30 Октомври 2018
0 11154

Връщаме се към проблема във Владая, където от години тежкотоварни автомобили нарушават забраната за преминаване.

 

 

 

Снощи ви показахме как Влади Василев се срещна с наш зрител, който обясни, че по пътя София-Перник през Владая и Княжево минават много тежкотоварни автомобили, въпреки забраната. Макар повечето да минават през магистрала "Люлин", някои от шофьорите предпочитат да погазват правилата. Става дума за служителите на 3-4 определени фирми, които минават оттам безнаказано, без дори полицаите да ги спират. 

 

 

Нашият репортер се срещна и с шофьори, които имаха желание да допълнят към темата. Те пък имат проблем с достъпа до местодомуването на камионите. По талон превозните средства се регистрирани с местодомуване във Владая, но според обстоятелствата на пътя и пътните знаци, шофьорите няма как да стигнат до там. Поради това водачите често са спирани и от полицаи. Стига се до заплахи и "почерпки".

 

 

Всички тези разкази създават усещането, че контролът е избирателен. А днес наш автомобил тръгва след един от камионите, които се движат по забранения маршрут към кариерата в Студена. Виждаме как превозното средство се движи с висока скорост, а освен това изпреварва леките коли напълно необезпокоявано.

 

 

Влади Василев разговаря с шофьори, за да разбере знаят ли, че нямат право да ползват този маршрут и какво налага погазването на правилата за движение.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции