<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62710" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: От днес 10 сто...

Водеща на новини се разплака в ефир, докато разказва за жертви на коронавируса (видео)

27 Април 2020
0 9025

Водеща на новините по „Скай нюз” внезапно избухна в сълзи в ефир, докато произнасяше имената на жертви на коронавируса във Великобротания, пише Independent.

Водеща на новини се разплака в ефир, докато разказва за жертви на коронавируса (видео)

Водещата Кимбърли Ленърд е едно от лицата на телевизия „Скай нюз”. В емисия в неделя, излъчвана на живо по телевизията, тя разказвала за живота на няколко от наскоро починалите от Covid-19 британци, когато гласът ѝ започнал да трепери и да заглъхва.

В емоционалното видео от емисията се вижда как Кимбърли Ленърд е разтърсена от ридания при споменаването на личните истории на хората.

Водеща на новини се разплака в ефир, докато разказва за жертви на коронавируса (видео)

Съпрузи на 77 и 76 години победиха коронавируса рамо до рамо в интензивното (снимки)

“Фармацевтът Пуя Шарма е починала само ден, след като е изпратила баща си. И двамата са починали от Covid-19”, сподели тя в ефир. “Отдавайки почитта си към нея, близките заявиха, че любовта ѝ е заразна – любовта, която тя е отдала без остатък, заедно с подкрепата и веселите си шеги.”

81-годишна жена с терминален рак пребори коронавируса точно за рождения си ден (видео и снимки)

Малко след това, когато разказва за 84-годишна британка на име Деби, която е баба на шест правнуци, водещата се разрида открито.

След като смъртните случаи във Великобритания надминаха 20 000 от правителството заявиха, че не е време за отмяна на карантината и че въпреки напрежението от самоизолацията, мерките трябва да се спазват стриктно, за да се ограничи разпространението на заразата от Covid-19.

Източник: Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции