<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=92480" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Волейболните...

Водещ на новини обяви в ефир, че той и колегите му не са си получавали заплатите (видео)

24 Юни 2021
0 2629

Водещ на новините в телевизионен канал на Замбия обяви в ефир, че той и колегите му не получават заплати, предаде LadBible. В краткото си 30-секундно обръщение към зрителите Кабинда Калмина каза:

“Встрани от новините, дами и господа. Ние сме човешки същества и трябва да получаваме заплата за труда си. За съжаление, ние от KBN News не сме получавали своите.” В този момент живото излъчване е прекъснато от студиото.

Водещ на новини обяви в ефир, че той и колегите му не са си получавали заплатите (видео)

Реакцията на управата на телевизионния канал не закъсняла и директорът Кенеди Мамбве излязъл с грубо изявление в социалните мрежи като дори обвинил водещия, че е говорил пиян в живото предаване.

“Като телевизия KBN сме ужасени от пиянското поведение, което се демонстира в скандалния видеоклип, който нашумя в социалните мрежи. Става въпрос за един от водещите ни, който е назначен на непълен работен ден и си позволи да изложи репутацията на канала в най-гледаното време”, каза Мамбве.

Жена се включи на живо по BBC от дома си, а на рафта зад нея лъсна огромна секс-играчка (видео)

Главният изпълнителен директор щедро похвали „много високо талантливия и професионален екип“, съставен от „галантни мъже и жени“, които с труда си поддържали канала през последните две години. Той не отрича казаното от водещия в ефир като само посочва, че в KBN TV има „много добре работеща процедура за подаване на жалби от служители, които са неудовлетворени от условията на труд“.

Водещ на новини обяви в ефир, че той и колегите му не са си получавали заплатите (видео)

Въпреки това Каламина защити драматичната си изява по новините, като каза, че с думите си искал да окуражи други колеги в подобно положение да надигнат глас.

Репортерка залови крадец на куче, докато се включваше на живо да съобщи за липсата на животното (видео)

“Направих това с ясното съзнание, че повечето журналисти се страхуват да говорят за тази неправда, но това не означава, че трябва да продължават да си мълчат”, казва той в своя защита.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции