<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59836" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Във Варна глобяват по 5000 лв. за разходки в Морската градина

28 Март 2020
0 4805

Полицията е глобила 23-ма души по 5000 лева, защото са се разхождали в Морската градина във Варна въпреки забраната да се влиза в паркове и градинки по време на извънредното положение, пише Mediapool.

Полицията в Индия бие с пръчки нарушителите на карантината заради коронавируса (видео и снимки)

От МВР за пореден път призоваваха всички граждани да спазват ограниченията, но случаите на нарушенията им са десетки. Масово не се спазва и карантината.

От здравното министерство направиха уточнение, че задължителната карантина на болните с Covid-19 продължава 28 дни от изписването им.

Жена използва опразнения заради карантината Лондон, за да си направи еротична фотосесия на бельо насред Пикадили (видео и снимки)

На задължителна домашна изолация подлежат и лица без симптоми, т.е. такива, които са контактни или установени в хода на епидемичното проучване, както и лица с леки клинични оплаквания (телесна температура < 38℃, кашлица, неразположение, хрема, възпалено гърло, стомашно-чревни симптоми като гадене, повръщане и/или диария, без промени в психичния статус, т.е. объркване или летаргия, и без придружаващи хронични заболявания или имунокомпрометиращи състояния и др.).

Източник: Mediapool

Снимка: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции