<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59785" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Възрастен мъж благодари по трогателен начин на лекари, спасили живота на съпругата му (снимки)

27 Март 2020
0 805

Трогателна снимка на възрастен мъж, стискащ в ръце табела с благодарствен надпис пред спешното отделение на болница в Ню Джърси стана вайръл в интернет, пише DailyMail.

Неизвестният мъж застанал до прозореца на спешното отделение на Мористаун Медикъл Сентър с табела в ръце, на която пишело: „Благодаря ви, че спасихте живота на съпругата ми!” От снимката се вижда, че мъжът е видимо трогнат в благодарността си, което личи от жеста му с ръка на сърцето.

Възрастен мъж благодари по трогателен начин на лекари, спасили живота на съпругата му (снимки)

Възрастният човек останал така на мястото си известно време, спазвайки дистанция, но и някак непоколебим, докато всичките служители зад стъклото могли да прочетат благодарността в посланието и в очите му.

Снимката е направена от медицинска сестра Алисън Швендсен, която в последствие я показала на семейството, близките и колегите си от медицинския център.

Възрастен мъж благодари по трогателен начин на лекари, спасили живота на съпругата му (снимки)

Оттам насетне жена на име Шей Вандер Влиет споделила снимката във facebook и много скоро публикацията ѝ станала вайръл.

„Моята снаха, Пейдж Ван Дер Влиет, е медицинска сестра в отделението за спешна помощ в Медицински център Морристаун“, пише тя. „Тя ми изпрати тази снимка онзи ден и имам чувството, че е важно да я видят колкото може повече хора?”

В поста по-натам четем: “И благодаря, Пейдж, на теб и на ВСИЧКИ медицински сестри, както и на лекарите, за вашата упорита работа и всеотдайност, особено през това страшно време.”

В САЩ ще преливат кръвна плазма от преборили коронавируса на болни, като част от експериментално лечение

Карън Заторски, старши мениджър за връзки с обществеността в Медицински център Мористаун, добави: „Ние не знаем кой е мъжът, не знаем коя е съпругата му. Сестрите случайно бяха там и направиха тази снимка. Това, че не знаем повече, не прави по-малко красив моментът.”

Ученици в САЩ пренебрегнаха мерките срещу коронавируса, за да отпразнуват ваканцията на плажа (снимки)

Медицинският център в Мористаун (Moerisstown Medical Center) е едно от старите лечебни заведения в САЩ, основано през далечната 1892 година в град Мористаун, Ню Джърси. Днес модерният комплекс персонал от 6000 служители е най-крупният работодател в града.

Източник: DailyMail

Снимки: facebook/ Allison Swendsen

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции