<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58422" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Италианци бо...

Възрастни хора стоят наблъскани един до друг в гъста опашка пред пощенски клон в София (видео)

17 Март 2020
0 2919

Поредно видео, качено от възмутена гражданка, ни направи впечатление днес.

Опашките пред магазините продължават, на много места не се спазват мерките за безопасност (видео+коментарът на “Господарите”)

Кадрите показват опашка пред пощенски клон в квартал “Сухата река” в София. Според думите на жената – около 50-тина човека, по-голямата част от които най-вероятно пенсионери, са плътно скупчени един до друг, въпреки препоръките да се спазва дистанция от два метра и да не се събират повече от двама възрастни на едно място, които днес оповестиха от Оперативния щаб. Тя разказва, че на място дори е идвала полиция, която обаче нищо не е направила и възрастните хора са продължили да се тълпят един зад друг.

Завод в Димитровград работи в разрез със законовите мерки, множество служители са подложени на риск (снимка)

Подобно безотговорно поведение може да има фатални последици не само за участниците в този импровизиран развъдник на вируси, а и за техните семейства и съседи.

Ние от “Господарите” призоваваме всички да спазваме разпоредбите на Оперативния щаб, за да помогнем с общи усилия кризата с коронавируса да бъде преодоляна по-бързо и с по-малко жертви!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции