<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=90694" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гръцка медия ...

В “България търси талант” жена танцува с гърди и зрял мъж се бие с кукли (видео)

02 Юни 2021
0 1718

Любимецът ни Щерю (да така се пише името му) от Пещера, който в миналия сезон на шоуто „България търси талант“ през 2019 г. се появи като хълк и троши дини, тази година е заложил на пълно потапяне в сценичния образ на… Стивън Сегал. Даже твърди, че е снимал филми с други холивудски мачовци.

Щерю ни поднесе коронния си номер – беше смешен до сълзи. Търкаля се по трико, прави кълба, би се с надуваеми кукли, въобще…

Дали комедийният талант у него е съзнателен или лежи някъде дълбоко на дъното на несъзнаваното и той инстинктивно само черпи идеи за водевилите си, това вероятно никога няма да ознаем.

Едно е ясно – Щерю е самороден гений на сценичното изкуство, независимо дали го разбира или не. Неговите пърформънси и божествен драматург не може да измисли.

В „Талантите“ видяхме още чужденка, която танцува с гърди; чужденец, който прави… нещо като музика… с въздух излизащ измежду дланите му, създаващ специфичен познат звук. Има и още… много талант, дето се вика, много нещо!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции