<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=41998" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Колко години ...

Гласувай, за да не гласува някой друг вместо теб! (Господари на Уеба)

03 Ноември 2019
0 1410

Коментарът на Господарите :

 

Скъпи приятели, ние много добре си даваме сметка, че политическата реалност в страната ни е такава, че масово предизвиква у хората отвращение или най-малкото липса на каквото и да било желание да гласуват за предложените им кандидати. В много от населените места едни и същи компрометирани политици се явяват за пореден път на избори, за да захапят отново парче от властовия пай и да го използват за собствена облага.

 

Напоследък става все по-трудно човек да избере кой кандидат да подкрепи. И все пак единственият начин за някаква промяна в тази система са изборите. Който не гласува, остава с измамното усещане, че прави  протест и едва ли не показва среден пръст на политиците. Истината обаче е друга. Загубата на всеки един потенциален глас е малка победа за същите тези политици, защото тя увеличава силата на купените гласове и вота по команда. И накрая прецаканите пак сме ние, а не онези, които се добират до кметските или депутатските места.

 

Запомнете – самите политици имат най-голям интерес от по-ниската избирателна активност, защото тя кара слабата подкрепа за тях да придобие тежест, изразена в крайните проценти. Защото разпределението на вота до 100% накрая става на база на гласувалите, а не на база ба цялото население на държавата.

 

Затова ние от GOSPODARI.COM апелираме: Не оставяй друг да решава вместо теб! ГЛАСУВАЙ! 

 

Колкото повече гласове се включат в избора за кмет на балотажа днес, толкова по-малка сила имат купените гласове! Тези, които политиците сами си дават на себе си! 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции