<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=23671" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето на какво ...

Гледам и не вярвам: ТВ дуел, масаж от ВИП Брадър и поредният лют спор при Жоро Игнатов

05 Октомври 2016
0 35120

На трето място в класицята ни Гледам и не вярвам на ушите си е дуелът между синдикати и работодатели. Ябълката на раздора е размерът на минималната работна заплата. За синдикатите се дуелира Пламен Димитров от КНСБ, а за работодателите Васил Велев от Асоциацията на индустриалния капитал. Двамата са толкова близо до консенсус, че си преплитат рогата.

 

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ: БОНИ ПЕЕ "КЮЧЕЧЕ"

 

На второто място е пикантерията от ВИП Брадър. Масажът, който Миглена Ангелова направи на милионера Борислав Комсийски. Горещата разтривка разбуни кокошарника на ВИП Брадъра. Понеже сексът в Къщата е далечен мираж, дето се вика и цацата е риба.

 

Поради липса на нещо по-пикантно, невинното масажче ни го сервираха претоплено и на сутринта с кафето. Тоест в "На кафе" с Гала. В ролите: Меги Желязкова и Антон Стефанов.

 

ЯПОНСКИ ПРОФЕСОРИ НА ГЛУПОСТТА ИЗМЪЧВАТ ЧОВЕК С ПРЯСНО НАРЯЗАН ЛУК

 

На първото място е съдебният спор между двама бивши съпрузи, чиито скандали меко казано са преминали границите на добрия тон. Валя Божилова, която съди мъжа си за 2000 лева, показва класа като Катя, вкарала в общественото съзнание лафа за младия меринджей.

 

Понеже ищцата твърди, че върху нея е упражнено насилие, на Хорейшо Игнатов му се налага да направи възстановка. Груба грешка на Игнатов да прави този следствен експеримент без бронежилетка и девствен пояс!

 

Хич не му е лесно на Жоро Игнатов! Справедливо е да получава кисело мляко на корем, и когато го пенсионират, да му изплатят 50 заплати накуп. И сто заплати да му изплатят, пак няма да му компенсират това, в което е принуден да участва.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции