<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62899" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Огромен пожа...

Готвач в сутрешен блок предизвика пожар по време на живо предаване (видео и снимки)

29 Април 2020
0 2329

Телевизионен готвач остави домакинската си кърпа на открит пламък по време на кулинарния сегмент на живо в британското предаване “Тази сутрин”, пише Independent.

Прочутият във Великобритания готвач Джон Тороде приготвял домашни мъфини, когато имал неблагоразумието да остави домакинската си кърпа в близост до открития пламък на печката. В старанието си да поддържа разговора с телевизионните водещи, 54-годишният мъж загърби печката точно в момента, в който пламъкът прихвана оставената кърпа.

Готвач в сутрешен блок предизвика пожар по време на живо предаване (видео и снимки)

Виковете на водещите обаче успяха да го върнат към действителността и той хладнокръвно грабна горящото парче плат, за да потуши в мивката възникващия пожар.

Готвач в сутрешен блок предизвика пожар по време на живо предаване (видео и снимки)

Докато носеше горящата кърпа, тя се разпадаше на парчета, преди готвачът да включи крана и да изгаси пламъка.

Бързата му реакция не успя да предотврати писъкът на алармата, но това в дадените обстоятелства може да се счита като най-малкия проблем.

Футболен фен развя интимните си части след победен гол на живо по телевизията (видео и снимки)

За щастие цялата история завърши благопучно за Джон, който е напълно здрав и невредим и веднага се зае да продължи с приготвянето на домашните си мъфини. Реакциите в социалните медии обаче не закъсняха, а някои не бяха особено благосклонни.

Източник: Independent

Видео: This Morning

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции