<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=125510" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 10-годишна заб...

Джейда Пинкет нямала никакво намерение да се омъжва за Уил Смит (видео)

11 Април 2022
0 1265

Джейда Пинкет нямала никакво намерение да се омъжва за Уил Смит.

Кадрите от недалечната 2018 година се появиха в мрежата скоро след скандалния шамар по време на тазгодишните “Оскари”.

В епизод от Red Table Talk тогава, тя добавя, че се почувствала притисната да се омъжи за носителят на “Оскар” за “Методът Уилямс”.

Джейда Пинкет Смит разкрива подробности за заболяването си

“Наистина не исках да се омъжвам… Хич и не смятах да го правя изобщо. Бях под толкова голямо напрежение. Съвсем млада актриса, че и бременна на всичкото отгоре. Не исках… Никога не съм искала да се омъжвам”, допълва актрисата.

Джейда Пинкет нямала никакво намерение да се омъжва за Уил Смит (видео)

Въпреки че сватбеното им тържество през 1997 година изглежда като сбъдната мечта за двойката, майката на Джейда го описва като катастрофа.

“Беше ужасно. Всичко се превърна в каша. Джейда беше болна. Беше в отвратително настроение през цялото време и отказа да помага за каквото и да е”, каза майката Бенфийлд-Норис.

Въпреки че сватбеното им тържество изглеждало ужасно, двамата си казали знаменателното “да” и са семейство вече от 24 години. Заедно те отглеждат три деца – Джейдън, 23, Уилоу, 21, и Трей, 29, от първия брак на Уил с актрисата Шери Зампино.

Непоказвани кадри от “Оскарите” разкриват реакцията на Джейда при шамара на Уил Смит (видео)

През 2020 година Джейда обяви, че е имала авантюра с 29-годишния певец Огъст Алсина. Тя описва връзката си с него като забавление. Малко след това семейството разкри, че живее в отворени брачни отношения.

Джейда Пинкет нямала никакво намерение да се омъжва за Уил Смит (видео)

Джейда Пинкет нямала никакво намерение да се омъжва за Уил Смит

Източник: LADbible

Кадри: Red Table Talk

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции