<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=61273" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Няма масов им...

Драматични кадри показват паниката на ферибот, на който бе отказано акостиране, заради притеснения от коронавирус (видео)

09 Април 2020
0 5250

Драматични кадри показват масова паника на ферибот, на който не било позволено да акостира, заради притеснения, че на него има заразени с коронавирус. Част от пътниците дори започнали да се хвърлят зад борда, но спасители от екипажа ги извадили и ги върнали обратно.

Индонезийският ферибот пътувал през Борнео до остров Сулавеси, но когато пристигнал на пристанището в Моумере на източния остров Флорес, му било отказано разрешение за акостиране, след като се разбрало, че трима членове на екипажа имат симптоми, съответстващи на COVID-19.

След като 255-те пътници на борда на “KM Lambelu” били уведомени за решението, петима от тях решили да се хвърлят зад борда и да се опитат да плуват до сушата.

По-късно на кораба беше разрешено да акостира, като медицински персонал в пълна защитна екипировка се качил на борда и извършил тестове на пътниците и екипажа, преди да бъдат преместени под карантина на сушата.

На тези, които в момента са под карантина, им е казано, че ще трябва да изчакат една седмица, преди да разберат резултатите си от теста. Тримата членове на екипажа са дали положителен резултат за коронавирус с бързи тестове, които не са напълно надеждни, затова впоследствие са били подложени на по-точно изследване. Техните резултати също все още не са налични.

Източник: LadBible / Metro

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции