<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=93229" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кибератака п...

Дрогиран мъж скочи от излитащ самолет в Лос Анджелис (видео)

05 Юли 2021
0 2148

33-годишен мексиканец на име Луис Антонио Домингез може да лежи 20 години в затвора заради скок от маневриращ самолет на международното летище в Лос Анджелис, САЩ, съобщава The Washington Post.

Двигателят на български самолет отказа по време на полет с 42-ма пътници на борда

Дрогиран мъж скочи от излитащ самолет в Лос Анджелис (видео)

Обвинението е за намеса в работата на екипажа на самолета, тъй като мъжът сам отворил вратата на машината, без да има никаква адекватна причина за това. Когато полицаите пък попитали мексиканеца защо е направил всичко, той заявил чистосърдечно, че дни наред се е дрогирал с метамфетамин в хотелска стая в Лос Анджелис.

Казал също, че гласовете на хората в салона на самолета го довели до паника и не могъл да издържи.

В предишните дни два пъти Домингез изпуснал полета, който трябвало да го отведе до Солт Лейк Сити, при третия му опит станал и инцидентът.

Главният герой разказал още, че зад него се смеели и чул, че полетът не е до желания от него град. Паникьосал се, махнал колана, след което отишъл в предната част на самолета, започнал да чука на пилотската кабина и по всичко изглеждало, че иска да нахлуе вътре. Накрая излязъл през аварийния изход.

Няма пострадали пътници. Мексиканецът е със счупен крак от скока на пистата.

Източник: Fox 11

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции