<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=32715" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фирма лъже мл...

Заложническа криза при раздаване на дипломи в офиса на сдружение "Информа"

02 Ноември 2018
0 10764

С "Господари на ефира" се свързаха потърпевши, които са завършили курс по оперативно счетоводство, проведен от Сдружение "Информа". Агенцията по заетостта отказва да заплати ваучерите, а от "Информа" отказват да предоставят дипломите.

 

 

 

Нашият репортер Дани Йорданов посети фирмата в работно време, но не откри никого. Екипът бе заснет от скрита камера и това се оказа напълно достатъчно да се реши проблемът със задържаните дипломи.

 

За дипломирането обаче се оказа, че има и още условия – като да се подпише съмнителна декларация, в която курсиста заявява, че е доволен от проведеното от изпълнителя обучение и няма никакви претенции. Време е отново да се включи репортера ни. При неговото посещение, раздаването на дипломите за обучителни курсове се превръща в заложническа криза и част от курсистите са заключени в офиса на фирмата.

 

 

Нещата ескалират, част от хората не се чувстват добре. От предаването се пробваме да се свържем с представител на "Информа" и да помолим да съдействат курсистите да напуснат офиса нормално. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции