<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=66443" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицай в САЩ...

Заподозрян повали на земята полицай, а случайни минувачи го ритаха в главата и си правеха селфита, вместо да му помогнат (видео)

11 Юни 2020
0 19965

Полицай в Хакни, Източен Лондон се притекъл да окаже помощ на предполагаема жертва на нападение, когато бил повален от заподозрения и притиснат от него до земята, пише The Telegraph.

Случайните очевидци на ситуацията не само не помогнали на служителя, но дори започнали да си правят селфита на фона на борбата, а някои от тях, възползвайки се от безпомощността му, дори го блъскали и ритали в главата.

Очевидци на грозната сцена са заснели видео от колата си, в което се вижда как полицаят е повален на земята, блъскан и ритан от нападателите си, докато колежката му била изтикана настрани при опита ѝ да му се притече на помощ.

В записа се чува глас на жена в колата, която предупреждава мъжа до нея да не снима, за да си няма неприятности.

Заснеха английски полицай да удря и рита 15-годишно момче (видео)

Полицейските служители от “Скотланд ярд” са получили леки наранявания вследствие на инцидента, станал в сряда следобед.

Заподозрян повали на земята полицай, а случайни минувачи го ритаха в главата и си правеха селфита, вместо да  му помогнат (видео)

От службата са заявили, че двама мъже, единият на 20, а другият на 38 години са арестувани по подозрение в нападението над полицаите.

Сцената предизвика бурна реакция в социалните медии, включително и от страна на високопоставени лица. Като “отвратително, шокиращо и позорно” бе окачествено поведението на нападателите от вътрешния министър на Великобритяния Прити Пател, както и на онези минувачи, които са останали да гледат сеир и да снимат гледката на бития полицейски служител.

“Напълно осъждам позорната атака срещу двама столични полицаи днес следобед”, пък написа кметът на Лондон Садик Кан.

Източник: The Telegraph

Видео: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции