<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=36501" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Зрелищен скандал между адвокат и Батаклиеви заради паркомясто в Пловдив

10 Април 2019
0 1452

Зрелищен скандал заради едно паркомясто –  в него са замесени адвокат Атанас Костов от Пловдив и децата на собственика на обявения в несъстоятелност "Градски транспорт" Ангел Батаклиев.

 

 

Случката дори ще продължи в съда, а за нея разказва самият адвокат. Той твърди, че всичко е започнало на 8 април, малко след 17 часа, когато си тръгнал от кантората си, която се намира на улица "Цоко Каблешков". Той видял, че колата му е запушена от черния мерцедес на Красимир Батаклиев. Той е син на транспортния бос.

 

 

Синът бил паркирал на сантиметри от автомобила на адвоката, тъй като фамилията живее в същата кооперация. И тъй като случката се разиграла след 17 часа, Костов не успял да извика "паяк".

 

 

Според адвоката автомобилът нарочно бил спрян така, че да не може да излезе.

 

 

"Семейството дружно тормози един цял квартал (този зад "Четвъртък пазара") с присъствието си, с арогантността си! В разгара на разпрата всеки затвори кепенците и изчезна, въпреки че е бил жертва на простащината им! Наведената глава, сабя нe я сече! Затова те си агресират безнаказано от години", казва адвокатът в социалната мрежа.

 

Костов разказва, че след като се измъкнал след куп маневри, последвала улична свада, в която се включила и дъщерята на Батаклиев – Николета. Двамата започнали да го заплашват, като момичето дори отворило вратата на колата на адвоката и започнало да крещи, твърдейки че юристът е одрал мерцедеса на фамилията. Пристигнал и екип на КАТ, който написал акт на Костов за нанесени щети върху мерцедеса.

 

"Предстои срещата ни в съда! Чакам я с нетърпение!", отбелязва адвокатът.

 

 

Версията на собственика на "Градски Транспорт" Ангел Батаклиев обаче е коренно различна. Пред пловдивската медия "Марица" той обяснява, че Костов ежедневно паркирал пред гаражите, където не плащал "синя зона". Освен това бил в нарушение, тъй като мястото се намира на метри от кръстовището с улица "Ангел Кънчев".

 

По думите на Батаклиев, в конкретния случай колата на адвоката била запушила техния гараж, а синът му спрял мерцедеса така, че да не затапи подземния, където паркирали 11 автомобила. По думите му, Костов лесно е можел да излезе на преден ход.

 

 

 

Докато дъщерята Николета тръгвала за фитнес залата, тя видяла как юристът блъска два пъти мерцедеса пред входа. Това провокирало и реакцията ѝ. Последвал скандалът, при който Костов ударил тежък шамар на младото момиче.

 

"Ние сме разумни хора и никога не бихме влезли в подобен скандал, но бяхме провокирани. Николета е в шок, плаче и не е излизала цял ден от вкъщи", разказа Батаклиев, който обясни, че дъщеря му е била прегледана от лекар и е подала жалба срещу юриста във Второ РУ, където е образувано досъдебно производство по случая.

 

Кой казва истината в конкретния случай, най-вероятно ще трябва да преценят магистратите от пловдивския съд.

 

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции