<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6863" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Зрителска подкрепа

08 Септември 2014
0 2381

Здравейте Господари на ефира,

Пиша ви този имейл с едно предложение, което може да ви привлече вниманието. Със съпругата ми много се учудихме след като бяхте спрени от ефира от четвъртък за петък (малко като четири за пет). Днес докато гледах пресконференцията ви се замислих защо да не направите предаване на „Господари на ефира” с разследване, което да е за това защо ви свалиха от ефир. Да стигнете до дъното на тази история. С интервюта на основните заподозрени и дори да дадете и някой златен скункс на виновните за това и кой кое „бутонче” натисна за да се случи това. А спомняте ли си историята на Иво Инджев как го застреляха в десетката с неговото предаване. Но интересното беше след като се замислих къде точно ще се излъчи това предаване след като сте свалени от ефир. Предположих, че е възможно да си направите нов портал във вашия домейн, където да го излъчвате онлайн. А след това може да започнете да излъчвате и други предавания, които правите до момента, в който не намерите телевизия, с която да се договорите. След като искате да сте абсолютно нецензурирани си мисля, че единствения вариант е интернет и може би телевизия СКАТ (за последното не мога да гарантирам). След това се замислих дали можете да изкарвате пари от предаванията си в интернет и се запитах аз колко бих платил за да гледам вашето предаване. За мен приемливата цена е 50ст. на предаване, а начина на плащане е със смс, който изпращам и получавам код, с който да го гледам (може и месечен абонамент). За ваше съжаление съществува и проблема с торентите, но мога да ви уверя, че ако си направите добре рекламната кампания ще имате повече зрители онлайн, отколкото сваляния на предаването ви в някой торент. Също така допълнително можете да направите фонд, в който да събирате дарения от хората, които ви подкрепят. Аз лично бих дарил 100лв. за каузата ви. Предполагам, че можете да се превърнете след време във медия, която да е независима и да дава място за изява и на други журналисти.
На края искам да ви поздравя, подкрепя и да ви изкажа благодарност за това, че ви има и правите единствената силна разследваща журналистика в България, която съм гледал.
Благословена да е работата ви и бог да е с вас.

С уважение,
St G

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни