<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=23935" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Водещите поз...

Изтупано от нафталина: Протестът на миньорите

01 Ноември 2016
0 6359

 По стара предизборна традиция, родните миньори отново бяха изтупани от саждите и нафталина и хвърлени на предизборния тезгях.  Положението на българския миньор от край време се изчерпва с една откровена реплика.

 

Подобна беше и ситуацията преди две години, тогава репортерът на Нова Вероника Димитрова показа бой за храна в празен магазин в Бобовдол, в който се пазарува с миньорски ваучери. В края на 2014-та бяха парламентарните избори, на които Христо Ковачки – собственикът на мини "Бобов дол", беше в официална коалиция с Николай Бареков. А Бареков не пропусна да яхне вълната на недоволство на миньорите, които за пореден път бяха оставени без заплати предизборно.

 

Времената на Бареков, Слава Богу, отминаха и сега най-много да го видите да чете “The Times" в някое европейско кафене. Отдавна е забравил за неволите на миньорите! Но и без Бареков, винаги ще се намери кой услужливо да се пробва да извлече предизборен дивидент на гърба на тези клети политически заложници.

 

ИЗТУПАНО ОТ НАФТАЛИНА – БЪЛГАРСКИТЕ ДЕПУТАТИ ГЛАСУВАТ ПО КОМАНДА

 

ИЗТУПАНО ОТ НАФТАЛИНА – КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции