<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=88755" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Странни свет...

Илон Мъск разкри, че страда от синдрома на Аспергер (видео)

09 Май 2021
0 5105

Главният изпълнителен директор на Tesla направи своя дебют като домакин на шоуто Saturday Night Live на 8 май, като Майли Сайръс беше музикален гост.

Неговият монолог бележи първия път, когато той публично обсъжда, че има синдром на Аспергер, състояние, което попада в аутистичния спектър, предаде The Independent.

Илон Мъск разкри, че страда от синдрома на Аспергер (видео)

„За мен е чест да бъда домакин на Saturday Night Live. Искам да кажа това – каза Мъск. „Понякога, след като кажа нещо, трябва да кажа: “Имам предвид това”, така че хората наистина да знаят, че го имам предвид. Това е така, защото не винаги произнасям думите с интонационни различия – което, както ми казаха, прави великолепна комедия.”

Той добави: „Всъщност тази вечер е историческа, защото съм първият човек със [синдрома] на Аспергер, който е домакин на SNL. Или поне първият, който си го признава.”

Илон Мъск обяви, че “много хора вероятно ще умрат”, отивайки на Марс

Мъск добави, че няма да „осъществи много зрителен контакт с актьорите тази вечер“ и се пошегува: „Но не се притеснявайте, аз съм доста добър в управлението на човек в режим на емулация“.

Жената на Илон Мъск показа новата си татуировка с “белези от извънземни” на гърба (снимка)

Преди началото на епизода партньорката на Мъск, певицата и автор на песни Граймс, беше рекламирала собствената си поява в шоуто, като написа в публикация в Instagram: „Настройте се за SNL тази вечер, за да ме видите как се опитвам да играя!“

Източник: The Independent

Видео: Saturday Night Live

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции