<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=106142" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пристигането...

Илюстраторите на DC Comics получават смъртни заплахи заради новия бисексуален Супермен

03 Ноември 2021
0 1075

Илюстраторите на DC Comics получават смъртни заплахи, след като неотдавна обявиха, че Супермен е бисексуален в новото издание, съобщава The Independent.

Илюстраторите на DC Comics получават смъртни заплахи заради бисексуалността на Супермен

Комиксовият герой се влюбва в Джей Накамура. Репортер, който се грижи за него, след като “психически и физически прегаря от опитите да спаси всеки, който може”. Накамура също има специални сили.

Супермен е бисексуален в най-новия комикс на DC

Новата интерпретация, която ще излезе този месец ноември, предизвика гневна реакция сред някои фенове.

Според TMZ, служителите на DC са изискали от полицейското управление на Лос Анджелис да охранява лица, участващи в създаването на предстоящия комикс.

“Служители на полицията на Лос Анджелис наскоро бяха изпратени да патрулират домовете на някои от илюстраторите/служителите на продукцията, които създадоха най-новата версия на Супермен”, заявиха в съобщение органите на реда.

Те допълниха още, че това се налага, тъй като фенове са отправяли смърни заплахи.

Миналия месец създателят на поредицата Том Тейлър коментира следното:

“Винаги съм казвал, че всеки се нуждае от герои и всеки заслужава да се намери в своите герои и съм много благодарен на DC и Warner Bros, че споделят тази идея”.

“Супермен винаги е бил знак за надежда, за истина и за справедливост. Днес този символ представлява нещо повече. Днес повече хора могат да се видят в най-мощния супергерой в комиксите”, допълни още той.

Актьорът Дийн Кейн от класическия “Супермен” се възмути от “бисексуалната версия” на героя

Илюстраторите на DC Comics получават смъртни заплахи заради бисексуалността на Супермен

Сексуалността на Кент не е единственият начин, по който героят е актуализиран спрямо новото време. Той протестира срещу депортирането на бежанци и стрелбите в гимназиите и се опитва да потуши горски пожари, които са причина за климатичната криза.

Илюстраторите на DC Comics получават смъртни заплахи заради бисексуалността на Супермен

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    03 Ноември 2021

    *които

Покажи всички Скрий

Реакции