<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=61419" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: На остров в Н...

Италиански журналист с COVID-19 продължава да е позитивен и след 30 дни (видео)

10 Април 2020
0 2866

Разследващият репортер Алесандро Полити от италианското предаване „Хиените“, разказва как при тестване на цялата редакция за коронавирус, той е излязал позитивен и след три дни вкъщи с висока температура, бързо се е възстановил.

Все пак при направените му вече три теста, в рамките на месец, показателите му продължават да бъдат позитивни и той продължава да бъде в изолация.

Репортерът свидетелства, че единствено благодарение на професията си и ежедневното му излагане на риск, общувайки с много хора, той е тестван многократно за болестта и така може да разбере, че все още е заразоносител.

Разследване за причините за огромния брой смъртни случаи от коронавируса в Бергамо излъчи RAI 3 (видео)

Тези тестове обаче не се правят с останалите болни, които не спадат към професиите от така наречената „първа линия“. Това според Алесандро е една предпоставка преболедували хора, които не знаят, че продължават да са носители на болестта, да сеят зараза, след като им бъде свалена карантината и тръгнат спокойно из улиците.

Как така няма тестове за всички и не би ли трябвало СЗО да преосмисли предписанията си кой да бъде тестван? Тези и още въпроси, както и свидетелството на човек, изправил се директно в ситуацията на Covid-19-позитивен, можеte да видите във видеото.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции