<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=77180" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Д-р Симидчиев...

Как РЗИ игнорират над 2 седмици заразен с COVID-19 (РЕПОРТАЖ)

04 Ноември 2020
0 4741

Скъпи приятели, непрекъснато по всички медии се говори за коронавируса и мерките, които институциите предприемат, за да се справят с него. Оказва се обаче, че действителността далеч не съвпада с думите в новинарските емисии.

Жена чака линейка 2 пъти по 8 часа, за да ѝ кажат, че няма места в болницата (РЕПОРТАЖ)

Във видеовръзка с нашата репортерка Виктория Симеонова заразен с COVID-19 сподели как вече повече от 14 дни от положителния си тест не е получил нито предписание, нито насоки от Столичната регионална здравна инспекция. В същото време при опити да се свърже с нея, никой не вдига телефоните, посочени на сайта.

Инструкции на РЗИ указват в кои случаи карантината е 14 и в кои 10 дни

Интересен е и начинът, по който от районното полицейско управление приемат обърналия се към нас човек. Първоначално са го потърсили на друг адрес, а след като са стигнали до настоящия му, дори не са поискали документ, с който да се идентифицира.

Явно мерките и карантината са въпрос на лична отговорност. Защо се допуска такава липса на организация ще попитаме по време на следващия брифинг на Националния оперативен щаб. А междувременно, скъпи приятели, ни сигнализирайте само на gospodari.com или на телефон *3333 за всякакви злоупотреби, измами и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции