<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58766" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 14 нови случая...

Карла Бруни обмени аристократизъм по въздушно-капков път с модния елит (видео)

19 Март 2020
0 377

В своя реч президентът на Франция Еманюел Макрон обяви извъндредното положение, като използва военна символика. За да бъде разбран правилно от всички граждани на Франция, президентът няколко пъти повтори: „Ние сме във война.”

Русия разпространява дезинформация относно коронавируса, за да “утежни кризата”, сочи доклад на ЕС

Разбираме натъртването на думата „война”, защото на 6-ти март видяхме как италианския и френския елит обменяха ласки по въздушно-капков път.

Карла Бруни, позната на света като супермодел на 90-те, но и съпруга на експрезидента на Франция – Никола Саркози, присъства на Седмицата на модата в Париж. Там тя се срещна с президента на LVMH Fashion Group – Сидни Толедано, с който не пропуснаха прегръдките и целувките. Карла Бруни смело заяви, че не се страхува от коронавируса, защото е „от по-старото поколение”.

Да, не трябва страхът да контролира живота ни, но в подобни кризисни моменти като този, с който се сблъскваме днес, е по-добре да сме предпазливи, отколкото да съжаляваме.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции