<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60961" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Православна ...

Клиенти на магазин повалиха на пода мъж, който кашлял и храчел върху храните (видео и снимки)

07 Април 2020
0 4622

Мъж бе нападнат и повален от клиентите на магазин за това, че кашлял и храчел върху хранителните продукти, пише DailyMail.

Клиенти на магазин повалиха на пода мъж, който кашлял и храчел върху храните (видео и снимки)

65-годишният мъж от Дуксбъри се разкашлял в магазина и започнал да плюе в близост до продуктите за храна. Към него се приближил служител на фирмата и му потърсил сметка, което предизвикало мъжа да го удари в лицето. Служителят на свой ред отвърнал и така се стигнало до общ скандал, в който участие взели и други клиенти на магазина. Те се нахвърлили върху мъжа и го съборили на земята като не му позволили да мръдне до идването на полицията.

16-годишен шампион по борба повали нападател на три деца и ги спаси от отвличане (видео и снимки)

Мъжът бил откаран в болница, но от полицията не допускат той да е заразен с опасния Covid-19.

Свидетел на сцената споделил, че мъжът бил отявлено агресивен, което се потвърдило и от обстоятелството, че пръв посегнал на магазинера.

18-годишен младеж на име Кайл Ман записал видео от инцидента. По думите му „един от работниците и възрастен мъж се разправяха с други хора в ъгъла”.

„Чух ги да обясняват, че мъжът кашлял и плюел върху продуктите, но не съм видял какво е станало, тъй като влязох в магазина секунди след това.”

Клиенти на магазин повалиха на пода мъж, който кашлял и храчел върху храните (видео и снимки)

Всички продукти, които биха могли да бъдат заразени, са изхвърлени от персонала, а магазинът бил старателно почистен и дезинфекциран.

Хранителен магазин в САЩ изхвърли продукти на стойност $35 000, след като жена умишлено се изкашля върху тях

Името на извършителя не се споменава от полицията, но от департамента са заявили, че той ще бъде арестуван при следващия случай, когато отново реши да влезе в магазина.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции