<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=68150" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: За Гърция пре...

Клякането на властта пред футболните фенове ще е пак за наша сметка (видео)

02 Юли 2020
0 1898

Скъпи приятели,

ние от Господарите, за разлика от много други, обърнахме внимание на безотговорното поведение на властта да допусне 12 000 фенове на финала за Купата на България между ЦСКА и Локо Пловдив в условията на втора вълна от коронавирус, и за съжаление опасенията, че никой няма да спазва мерките, се оказаха верни.

Всичко това беше позволено от правителството, докато статистиката, с която ни заливат, става по-мрачна и по-мрачна . От една страна ни плашат с втората вълна от COVID-19 и че ще умираме яко, както каза генерал Мутафчийски. От друга страна, 12 000 човека на едно място – може!

В крайна сметка неспазването на мерките за социална дистанция по време на финала доведе до глоби за Професионалната футболна лига (ПФЛ), която е организатор на събитието, и за частна фирма, осигурила стюардите, които е трябвало да следят за спазването на разпоредбите. Предвидената глоба е по 3 000 лв.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Hitur Petur

    02 Юли 2020

    Аре бегай легай ве... корона виру ама ...трънки. Свинския грип беше далеч по-опасен но нямаше такава истерия нямаше.Всичко е да скраднат едни пари оте от ЕС.Всеки който приказва за тоя вирус е платен от ГЕРБ.Вие лапнахтели някое евро или не ви дадоха та сега плачете като вдовици?.

Покажи всички Скрий

Реакции