<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=32741" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заложническа...

Курсисти получиха дипломите си, благодарение на "Господари на ефира"

05 Ноември 2018
0 3926

Разказахме ви как един "уж" безплатен курс за преквалификация по оперативно счетоводство се превръща в "извиване на ръце" за 15 души.

 

ФИРМА ЛЪЖЕ МЛАДЕЖИ С УЖ БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО

 

Заради това репортерът на "Господари на ефира" Дани Йорданов посети офиса на Сдружение "Информа".  При неговото посещение раздаването на дипломите за обучителни курсове се превърна в заложническа криза и част от курсистите са заключени в офиса на фирмата в рамките на час. След като  потърпевшите успяват успешно да излезнат, се оказва, че в офиса на Сдружение "Информа" за били заключени 6 човека, между които и бременна жена.

 

ЗАЛОЖНИЧЕСКА КРИЗА ПРИ РАЗДАВАНЕ НА ДИПЛОМИ В ОФИСА НА СДРУЖЕНИЕ "ИНФОРМА"

 

Междувременно идва и полицията, а репортерът на Господарите най-сетне получава шанс да зададе своите въпроси. Дани се интересува защо задържат дипломите на хората неправомерно три месеца,  при положение, че част от хората разчитат на тях, само да започнат нова работа .

 

Накрая, благодарение на нашето предаване и нашия репортер, всички  курсисти си получават дипломите. От сдружението твърдят, че дипломите са легитимни,  а ние се надяваме от прокуратурата и полицията да си свършат работатa във връзка с неправомерното задържане на хора.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции