<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57040" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вярно куче тъ...

Куче, дресирано за асистент, се проваля по зрелищен начин (видео и снимки)

27 Февруари 2020
0 1315

Куче-асистент от школа за домашни любимци в Кентъки, САЩ се проваля по зрелищен начин всеки път щом трябва да изпълни команда, пише UniLad.

 

 

Рикер е куче от породата немска овчарка, отгледано и дресирано в школа за кучета асистенти в Луисвил, Кентъки. Проблемът е, че Рикер изобщо не се справя с предназначението си. Кадри от неговите неволи се появиха във видео, споделено в социалните медии и направи от четириногия питомец всеобщ любимец.

 

 

ГОЛДЪН РЕТРИВЪР НАЛАПА 6 ТЕНИС ТОПКИ НАВЕДНЪЖ И СЧУПИ СВЕТОВЕН РЕКОРД (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Рикер се разсейва от изпаднали тенис топки, подхвърлени пластмасови шишета и изобщо всичко, което би привлякло вниманието на средностатистическото куче, но така той губи концентрация от основните си задължения, а именно да се учи да бъде в помощ на хора в неравностойно положение.

 

 

КУЧЕ СПРЯ ДВИЖЕНИЕТО С ЛАЙ, ЗА ДА МИНАТ ДЕЦА ПО ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Школата за кучета или „Академията”, както се нарича, предлага много изгодни условия за обучението на домашния ви любимец, като дори дава гаранции, че ще го отучи от всички разсейващи навици, които младите кучета имат в изобилие. Но, както се вижда от случая с немската овчарка Рикер, това не винаги е възможно.

 

 

Не ви ли прилича на някои хора, които са наети за работа, за която не са подходящи!?

 

 

ЦИРКОВИ СЛОНОВЕ В РУСИЯ ИЗБЯГАХА И БЛОКИРАХА УЛИЧНОТО ДВИЖЕНИЕ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 

Източник: UniLad

Видео: Double H Canine Training Academy

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции