<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56784" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Снимки на мал...

Куче с нестандартна “рок-прическа” е сравнявано с Брайън Мей и Джон Ленън (видео и снимки)

20 Февруари 2020
0 1612

Ребека Мъндей от Глостър, западна Англия разказва как тя и нейният шпингер шпаньол не могат да излязат на разходка без непознати да започнат да коментират дългите вълнообразни кичури коса на кучето и да го сравняват с рокзвезди като Брайън Мей и Джон Ленън, например, пише Daily Mail.

 

 

Куче с нестандартна &#8220;рок-прическа&#8221; е сравнявано с Брайън Мей и Джон Ленън (видео и снимки)

 

 

 21-годишната жена и 3-годишният шпаньол Финли често привличат вниманието на любителите на кучета по улицата. Хората се спират да се възхищават и забавляват със светлобежовата коса на четириногото.

 

 

След като Ребека се уверила, че всички наоколо наистина харесват нейния домашен любимец, тя решила да направи Инстаграм акаунт на кучето, а последователите бързо станали над 12 000 на брой.

 

 

КУЧЕ СПРЯ ДВИЖЕНИЕТО С ЛАЙ, ЗА ДА МИНАТ ДЕЦА ПО ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

“Хората редовно му правят комплименти за косата и го оприличават на рокзвезда, а Финли обича да е център на вниманието“, споделя Ребека.

 

 

Куче с нестандартна &#8220;рок-прическа&#8221; е сравнявано с Брайън Мей и Джон Ленън (видео и снимки)

 

 

“Кичурите коса на Финли минават специална поддръжка на всеки шест седмици, но аз ги разресвам всеки ден, за да съм сигурна, че няма да се заплетат”, разказва стопанката на кучето.

 

 

“Аз също имам различен и провокативен цвят на косата, така че това се е превърнало в наша запазена марка”, шегува се още тя.

 

 

КУЧЕ ИГРАЕ С ДЕЦА НА ВЪЖЕ (ВИДЕО)

 

 

Куче с нестандартна &#8220;рок-прическа&#8221; е сравнявано с Брайън Мей и Джон Ленън (видео и снимки)

 

 

С всички последователи, които Финли е успял да събере в своя Инстаграм профил, той дори се е превърнал в инфуенсър и рекламира всякакви стоки на различни кучешки марки. Финли получава доста безплатни пратки като играчки, каишки, легълца и храна, благодарение на популярността, която е добило.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции