<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59662" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте с колко...

Лекар от първа линия в битката срещу коронавируса в Испания отправи емоционален призив (видео)

26 Март 2020
0 9912

Емоционално видео с призив на млада лекарка, току що приключила 10-часовата си смяна в болницата, бе разпространено във Facebook. В лично обръщение до хората, които и днес ще излязат на дълга разходка с кучетата си по-далеч от дома, както и до тези, които ще обиколят да напазаруват от няколко магазина, тя със сълзи на очи ги помоли да не го правят!

Обявиха извънредно положение в Испания, а хората в Мадрид аплодират лекарите от балконите си

Напомняме, че на 15 март в Испания бе обявено извънредно положение заради коронавируса. Към момента страната е на второ място в Европа след Италия по броя на случаите на Covid-19, както и по смъртност вследствие на усложнения от болестта. В България извънредното положение е в сила от 13 март, като от 21-в очисло се забрани престоят в паркове и градинки със заповед на здравния министър.

Документални кадри от болница в град Кремона, Италия показват реалната борба с коронавируса (видео)

“Остани си вкъщи! Ти го можеш!”, завършва своя призив-молба докторката, която току що е отстъпила 10-часовата си смяна в болницата сред пациентите с тежка форма на коронавирусна инфекция.

Приканваме и вас да спазвате мерките за защита на себе си и близките ви хора!

Източник: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции